... ja mõned hetked pildilegi püüdnud. Kirsimoos potis podisemas.
Hetk Hawai Luau, mida pakkusin sünnipäevalistele, valmistamisest.
Valmis Hawai Luau.
Minu klassikaline kanapasta.
Lillkapsa gratään on viimase aja lemmik. Siin hetked selle valmistamisest. Sai ka pakutud sünnipäevalistele.
Fetajuustu salat.
Soe kanasalat rukola ja spinatiga.
Hetk enne munasegu lõhepirukale valamist ja ahju pistmist.
Lihtne rabarberikook.
Šokolaadi maasika vahukooretort, millest jätsin retseptis ettenähtud šokolaadi välja.
Rabarberi melissi tort.
Taimetoitlaste avokaado-küüslaugu pasta. Kindlasti teen veel.
Sõbranna ütles, et apelsini-rabarberi moos on hea. Proovisin järele - on jah!
Kookose-õuna plaadikook.
Kel retsepti vastu huvi, siis ikka jagan :)
No comments:
Post a Comment