Koostis: Täidis:
3 muna 150 g fetajuustu
5 dl piima 1 dl hapukoort
1 tl soola 1 dl riivitud mozzarellat (või muud juustu)
2,5 dl nisujahu 2 tl kuivatatud basiilikut
1-2 tl kuivatatud basiilikut 2 küüslauguküünt
2 küüslauguküünt 2 tomatit
50 g sulatatud võid 1 sibul
1 dl rohelisi oliive
Peale: riivitud juustu
Valmistamine:
Vahusta munad piimaga. Lisa sool, basiilik, purustatud küüslauguküüned ja nisujahu. Sega ühtlaseks ja lisa sõpuks sulatatud või. Vala küpsetuspaberiga kaetud kõrgete äärtega ahjuplaadile. Vaata et muna küpsetuspaberi alla eriti ei saaks kohe voolata. Küpseta 200 kraadi juures 25-30 minutit. Pärast küpsemist võta ahjust välja jahtuma. Kuni põhi on ahjus, valmista täidis. Sega murendatud fetajuustu hulka hapukoor, riivitud juust, hakitud või purustatud küüslauguküüned ja basiilik. Määri fetatäidis munapõhjale ühtlase kihina. Samuti puista peale tükeldatud tomatid, sibul ja oliivid. Keera küpsetuspaberi abil rulli. Puista üle riivitud juustuga ja pane veel ahju 5-10 minutiks, kuni juust pealt ära sulab.
Head isu!
No comments:
Post a Comment